Produktservice

Steg 1/3: Kontaktinformation

Om du har en produkt som inte fungerar som den ska kan du skapa ett produktserviceärende här. Var god observera att fakturaadressen kommer användas när vi returnerar enheten såvida inte en särskild leveransadress anges. Om din fakturaadress är till en postbox måste du ange en separat leveransadress. Efter att ärendet har registrerats kommer du få instruktioner kring var du ska skicka dina enheter.

Fakturaadress
Leveransadress